Hoofd : Bestandsextensies : .rmf Het dossier

.rmf Bestandsextensie

Bestandstype1 Hammer Rich Map Format

Ontwikkelaar Valve
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is RMF file?

Mapbestand gemaakt door Valve Hammer Editor, een toewijzingstool die is meegeleverd met de Valve Source SDK; bevat Hammer-gegevens zoals willekeurige penseelvormen en VisGroups (Zichtbaarheidsgroepen helpen u bij het beheren van objecten door u controle te geven over wat u op het scherm ziet); kan worden gecompileerd in .MAP en .BSP bestanden.

Meer informatie

Als u een RMF-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Opslaan, selecteert u het RMF-formaat en geeft u uw bestand een naam. U kunt de opslaglocatie van uw RMF-bestand kiezen, maar de standaardopslaglocatie van RMF-bestanden die door Hammer Editor zijn gemaakt, bevindt zich in de map "Kaarten" in de map "Valve Hammer Editor".

Programma's die RMF bestanden openen

Bestandstype2 Rich Music Format Audio File

Ontwikkelaar Beatnik
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.RMF optienummer2

Audiobestand gemaakt in de Rich Music-indeling, een audioformaat gemaakt door Beatnik; gebruikt als een containerformaat voor MIDI-bestanden en andere standaard audioformaten; kan worden gecodeerd om originele muziek te beschermen; gebruikt door sommige oudere videogames.

Meer informatie

De Beatnik Editor, de originele RMF-editor die is uitgebracht door Beatnik, is niet langer beschikbaar. Het RMF-formaat wordt echter nog steeds ondersteund door Java Sound en het Java Media Framework.

Programma's die RMF bestanden openen
Windows
The Beatnik Editor
Macintosh
Oracle Java Sound
The Beatnik Editor

Bestandstype3 Adobe Rights Management Document

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.RMF optienummer3

Licentiesleutelbestand gebruikt door Adobe-producten zoals Acrobat en Reader; slaat een licentiebestand op voor een geblokkeerd .PDF -document en gebruikt dezelfde bestandsnaam als de PDF; staat toe dat de PDF wordt gelezen door de koper van het document.

Meer informatie

RMF-bestanden worden soms verspreid met aankopen van eBooks en digitale tijdschriften die zijn gekocht bij online winkels. U hebt het RMF-bestand nodig om het bijbehorende PDF-document te openen.

Programma's die RMF bestanden openen
Windows
Adobe Reader
Linux
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Reader

Over RMF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rmf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Rights Management Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.