Hoofd : Bestandsextensies : .mzp Het dossier

.mzp Bestandsextensie

Bestandstype1 MAXScript Zip Package

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

Wat is MZP file?

3ds Max MAXScript ( .MS ) bestand en gerelateerde componenten opgeslagen in een gecomprimeerd archiefformaat; kan scripts, knoppen en andere gegevens bevatten; meestal gebruikt voor het distribueren van scripts en gerelateerde bestanden in een enkel bestand.

Meer informatie

MZP-bestanden kunnen worden geïnstalleerd door de opdracht "Run Script" binnen 3ds Max te selecteren.

Programma's die MZP bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max

Bestandstype2 WinArchiver Mountable Archive

Ontwikkelaar WinArchiver Computing
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

.MZP optienummer2

Gecomprimeerd bestand gemaakt door WinArchiver, een archiveringsprogramma dat bestandscompressie, codering en spanning ondersteunt; comprimeert een of meer bestanden met behulp van een eigen indeling; kan worden gebruikt voor back-up of voor het monteren van een virtuele schijf met behulp van de optie "Mount Archive to Drive" in de WinArchiver Virtual Drive-software.

Meer informatie

WinArchiver Virtual Drive kan MZP-bestanden koppelen zonder eerst de gecomprimeerde gegevens naar de harde schijf te extraheren. Hierdoor kunnen gebruikers schijfruimte besparen terwijl ze toch realtime toegang hebben tot de bestanden in het archief.

Programma's die MZP bestanden openen

Bestandstype3 Mozart Percussion File

Ontwikkelaar David Webber
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.MZP optienummer3

Verzameling percussie-instrumenten voor het afspelen van drumtracks in Mozart, een muzieknotatieprogramma; kan worden verwezen door meerdere nummers die in Mozart zijn gemaakt.

Meer informatie

Een standaard MZP-drumkitbestand is opgenomen in de sjablonen van Mozart.

Programma's die MZP bestanden openen
Windows
David Webber's Mozart Music Software

Over MZP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mzp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Mozart Percussion File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.