Hoofd : Bestandsextensies : .nl Het dossier

.nl Bestandsextensie

Bestandstype1 Natron Layout File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

Wat is NL file?

Lay-outbestand gemaakt door Natron, een op knooppunten gebaseerde compositor die wordt gebruikt om visuele effecten te creëren voor film en televisie; bevat lay-outgegevens die aangeven hoe de werkruimte van de toepassing wordt weergegeven.

Meer informatie

OPMERKING: Het lay-outbestand is vooral handig voor gebruikers die dezelfde lay-out willen behouden zonder het handmatig in te stellen bij elk nieuw project. Als u een Natron-lay-out wilt exporteren of importeren, selecteert u [m] Lay-out [m] in het menu en geeft u aan of u de lay-out wilt exporteren of importeren.

Programma's die NL bestanden openen
Windows
Natron
Linux
Natron
Macintosh
Natron

Bestandstype2 Note Ledge File

Ontwikkelaar Kdan Mobile
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.NL optienummer2

Notitiebestand gemaakt door Kdan Mobile NoteLedge, een notitiebeheerapp voor mobiele apparaten; bevat aantekeningen die bestaan uit tekst, tekeningen, video of audio; bevat datum en locatie wanneer het bestand is gemaakt; kan als .PDF of .JPEG worden geëxporteerd voor eenvoudig delen.

Programma's die NL bestanden openen
Windows
Kdan Mobile NoteLedge for Windows Phone
iOS
Kdan Mobile NoteLedge

Over NL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Note Ledge File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.