Hoofd : Bestandsextensies : .ogmu Het dossier

.ogmu Bestandsextensie

Bestandstype Origin Unicode Matrix File

Ontwikkelaar OriginLab
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.OGMU optienummer

Een OGMU-bestand bevat een matrixboek gemaakt door Origin 2018 en later, een wetenschappelijke en technische data-analyse en grafische toepassing. Het slaat een of meer matrixpagina's op, waaronder kolommen en rijen getallen, speciale tekens of spaties. OGMU-bestanden slaan ook andere informatie over de matrix op, zoals de namen van de bladen, wiskundige functies, matrixafmetingen, stijl en opmaak en gegevenstype.

Meer informatie

OGMU-bestanden vervangen .OGM bestanden, die werden gebruikt om werkmappen op te slaan in Origin vóór de 2018-versie. OGMU-bestanden worden opgeslagen in een Unicode-indeling met prestatievoordelen ten opzichte van het oudere OGM-bestandsformaat.

U kunt OGMU-bestanden openen met Origin and Origin Viewer. Origin is alleen beschikbaar voor Windows en is het primaire programma dat wordt gebruikt voor het maken, openen en bewerken van OGMU-bestanden. Wanneer geopend in Origin verschijnt de matrix als een venster in een open project ( .OPJ of .OPJU bestand). Origin Viewer wordt ook gebruikt om OGMU-bestanden te bekijken en biedt voordelen ten opzichte van Origin, aangezien het gratis is en kan worden gebruikt in Windows en macOS.

Als u een OGMU-bestand in Origin wilt openen, selecteert u Bestand → Openen ... , selecteer het "Origin Window .ogmu" -bestandstype, navigeer naar de OGMU-bestandslocatie en klik op Openen.

U kunt Origin-matrices als sjablonen opslaan om de instellingen te behouden die u wilt gebruiken met andere matrices die u maakt . Selecteer hiervoor Bestand → Sjabloon opslaan als ... en Origin maakt een .OTMU -bestand om de sjabloon op te slaan.

Programma's die OGMU bestanden openen

Over OGMU bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ogmu verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Origin Unicode Matrix File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.