Hoofd : Bestandsextensies : .pages Het dossier

.pages Bestandsextensie

Bestandstype Pages Document

Ontwikkelaar Apple
Categorie Tekstbestanden
Formaat Zip

.PAGES optienummer

Een PAGES-bestand is een document gemaakt door Apple Pages, een tekstverwerker en een paginalay-outprogramma. Het kan een eenvoudig tekstdocument zijn of een complexe brochure met meerdere pagina's. PAGES-bestanden kunnen tekst, afbeeldingen, tabellen, grafieken en diagrammen bevatten en kunnen worden gemaakt op basis van een lege pagina of opgebouwd uit een sjabloon.

Meer informatie

PAGES-bestand geopend in Apple Pages 6

PAGES-bestanden worden opgeslagen in de .ZIP -indeling en bevatten een .JPG -bestand en een optioneel .PDF bestand dat een voorbeeld voor het document biedt. Daarom, als u de inhoud van een PAGES-bestand handmatig in Windows wilt bekijken, gebruikt u de volgende instructies:

OPMERKING: Pages maakt deel uit van het iWork-pakket van Apple, dat ook Keynote (voor presentaties) en nummers ( voor spreadsheets).

Programma's die PAGES bestanden openen
Windows
Google Drive
Linux
Google Drive
Macintosh
Google Drive
Apple Pages
iOS
Apple Pages for iOS
WEB
Google Drive viewer
Zamzar
Apple iCloud

Over PAGES bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pages verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Pages Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.