Software : Apple : Apple Pages for iOS

Apple Pages for iOS

Versie
2
Platform
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ondersteunt de pagina's '08 en '06 en het DOCX-formaat
  • Hiermee kunt u tekst, vormen, grafieken, tabellen en media toevoegen
  • biedt verschillende door Apple ontworpen sjablonen
  • Hiermee kunt u eerdere wijzigingen in uw document bekijken en herstellen
  • Synchroniseert met pagina's op uw andere apparaten via iCloud

Apple Pages voor iOS is een tekstverwerkings-app voor iPhone- en iPad-apparaten. Met de app kunt u een verscheidenheid aan documenten maken, zoals rapporten en cv's.

Pagina's voor iOS ondersteunen de pagina's '08 en '06 en de Office Open XML (OOXML) DOCX-indeling. Het kan ook een document naar de PDF- en ePub-formaten exporteren. Met de app kunt u tekst, vormen, afbeeldingen, video's, tabellen en diagrammen aan uw document toevoegen. Als u uw document niet helemaal opnieuw wilt maken, wordt Pages geleverd met talloze door Apple ontworpen sjablonen, zoals een schoolnieuwsbrief en een kindercertificaat. Met de app kun je ook eerdere wijzigingen in je document bekijken en herstellen.

Pages voor iOS gebruikt iCloud om te synchroniseren met de OS X-versie van Pages, waarmee je naadloos op hetzelfde document kunt werken op verschillende apparaten. Als u klaar bent met uw werk, kunt u uw document snel delen via verschillende wegen, waaronder AirDrop, Message, e-mail, Twitter en Facebook.

Pages voor iOS is voornamelijk ontworpen als aanvulling op het besturingssysteem X-versie van Pages. Het ondersteunt de OOXML DOCX-indeling en biedt u een aantal handige hulpmiddelen voor het maken van rijke documenten. De app bevindt zich echter niet op hetzelfde niveau als Microsoft Word voor iOS, wat een betere keuze is voor het maken en bewerken van uw documenten op een mobiel apparaat.

Bijgewerkt: 26 oktober 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.pages – Pages Document

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Apple Pages for iOS 2

Ondersteunde bestandstypes
.TXT Plain Text File
.JPEG JPEG Image
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.MP4 MPEG-4 Video File
.PAGES-TEF Pages iCloud Document
.PNG Portable Network Graphic
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.DOC Microsoft Word Document