Hoofd : Bestandsextensies : .pfl Het dossier

.pfl Bestandsextensie

Bestandstype1 PDFill Project File

Ontwikkelaar PlotSoft
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

Wat is PFL file?

Gewijzigd PDF-document gemaakt met PDFill, een PDF-bewerkingsprogramma; kan extra tekst, afbeeldingen, markeringen, opmerkingen en formulieren bevatten met bewerkbare velden; kan als standaard .PDF -bestand worden geëxporteerd.

Programma's die PFL bestanden openen

Bestandstype2 PhotoFiltre Plugin

Ontwikkelaar PhotoFiltre
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

.PFL optienummer2

Voeg extra hulpmiddelen of afbeeldingseffecten, zoals kleurcorrectie-opties, toe aan het PhotoFiltre-beeldbewerkingsprogramma.

Programma's die PFL bestanden openen

Bestandstype3 Family Lawyer Document

Ontwikkelaar Nolo
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PFL optienummer3

Juridisch document gemaakt door Quicken WillMaker of Family Lawyer doe-het-zelf juridische software voor documentvoorbereiding; kan worden gebruikt voor het opslaan van een testament of vermogensbeheerdocument of andere juridische documenten.

Meer informatie

PFL-bestanden worden gebruikt door oudere versies van de Quicken WillMaker- en Family Lawyer-software. Quicken WillMaker 2006 was nog steeds in staat oudere PFL-bestanden te importeren.

OPMERKING: Family Lawyer-software werd oorspronkelijk ontwikkeld door Intuit maar werd overgedragen aan Broderbund en uiteindelijk stopgezet.

Programma's die PFL bestanden openen

Over PFL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pfl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Family Lawyer Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.