Hoofd : Bestandsextensies : .pfx Het dossier

.pfx Bestandsextensie

Bestandstype1 PKCS #12 Certificate File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

Wat is PFX file?

Gecodeerd beveiligingsbestand dat beveiligde certificaten opslaat die worden gebruikt voor het verifiëren van een persoon of apparaat, zoals een computer of webserver; vereist dat een wachtwoord wordt geopend; kan worden geïnstalleerd door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en 'PFX installeren' te selecteren.

Programma's die PFX bestanden openen
Windows
Adobe Acrobat
KeyStore Explorer
Adobe Reader
Microsoft Certificate Manager
Microsoft Certificate Import Wizard
Linux
Adobe Acrobat
KeyStore Explorer
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Acrobat
KeyStore Explorer
Adobe Reader

Bestandstype2 First Choice Word Processing Document

Ontwikkelaar SoftKey PFS
Categorie Tekstbestanden
Formaat Binary

.PFX optienummer2

Tekstdocument gemaakt door de tekstverwerker van First Choice.

Programma's die PFX bestanden openen
Windows
SoftKey PFS:First Choice

Over PFX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pfx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype First Choice Word Processing Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 14.05.2020:
Groeten! Mijn IT-manager deed wat dingen op mijn computer en installeerde een .pfx-bestand. Omdat ik niet wist wat deze extensie was, besloot ik er online meer over te zoeken en uw artikel te lezen. Uw informatie was echt goed en goed uitgelegd! Dus, voor wat ik begreep, zijn deze bestanden certificaten om mijn apparaat te verifiëren, toch? Waarom zou mijn manager ze installeren? Ik ben er zeker van dat dit soort bestanden erg handig is om beveiligingscertificaten op te slaan; toch wou ik dat ik de aantrekkingskracht ervan wat beter begreep... Lees verder