Hoofd : Bestandsextensies : .phj Het dossier

.phj Bestandsextensie

Bestandstype PhCNC Project File

Ontwikkelaar AccurateCNC, Inc.
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.PHJ optienummer

Bestand gemaakt door PhCNC, een prototypesoftware voor printcartridges (PCB); bevat een PhCNC-project, inclusief aangepaste instellingen zoals tabbladen en tooltabellen; bevat alle informatie met betrekking tot het project in een gecomprimeerde indeling, waardoor het bestand 4 - 5 keer kleiner is dan het werkelijke volume van de in het project geïmporteerde bestanden.

Meer informatie

Als u een PHJ-bestand wilt maken, opent u eenvoudig het PhCNC-programma en selecteert u Bestand → Opslaan als project ... en kiest u uw opslaglocatie en bestandsnaam. U kunt ook Bestand → Nieuw project selecteren en vervolgens opslaan.

Als u een PHJ-bestand wilt importeren, selecteert u Bestand → Project importeren ... en kiest u uw PHJ-bestand. U kunt ook op het mappictogram klikken met de rode "+" aan de linkerkant van het venster.

Programma's die PHJ bestanden openen

Over PHJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .phj verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype PhCNC Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.