Hoofd : Bestandsextensies : .timer Het dossier

.timer Bestandsextensie

Bestandstype Systemd Unit Configuration File

Ontwikkelaar Lennart Poettering and Kay Sievers
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.TIMER optienummer

Een TIMER-bestand is een unit-configuratiebestand dat wordt meegeleverd met systemd, een init (initialisatie) -systeem dat door verschillende Linux-distributies wordt gebruikt om bootstrap-gebruikersruimte te gebruiken en processen te beheren. Het bevat informatie over een timer die wordt bestuurd en bewaakt door systemd, die het type timer en de service omvat die wordt geactiveerd wanneer de timer afloopt.

Meer informatie

systemd init-systeem is een reeks programma's die deel uitmaken van verschillende Linux-distributies. Het systeem wordt gebruikt om verschillende aspecten van een server te beheren. Een TIMER-bestand bevat informatie over wanneer een service is geactiveerd. Een service bevindt zich in een .SERVICE -bestand. Voor elk TIMER-bestand is er een bijbehorend SERVICE-bestand dat de eenheid beschrijft die wordt geactiveerd wanneer de timer is voltooid. Ook hebben de bestanden dezelfde naam. Een example.timer-bestand komt bijvoorbeeld overeen met het voorbeeld.service-bestand.

OPMERKING: systemd wordt opgestart door veel Linux-distributies, waaronder Red Hat, Arch Linux, Fedora, CentOS, Ubuntu, Mageia, CoreOS, en Alpine Linux.

Programma's die TIMER bestanden openen
Linux
Various Linux distributions

Over TIMER bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .timer verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Systemd Unit Configuration File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.