Hoofd : Bestandsextensies : .pkg Het dossier

.pkg Bestandsextensie

Bestandstype1 Symbian Package File

Ontwikkelaar Nokia
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

Wat is PKG file?

Een PKG-bestand is een pakket gemaakt voor Symbian OS-apparaten. Het bevat instructies in platte tekst die nodig zijn om een .SIS -bestand te maken, inclusief de naam van de leverancier, softwareafhankelijkheden en toepassingsbestanden die moeten worden gekopieerd.

Meer informatie

PKG-bestanden worden gebruikt om een SIS-bestand te maken met de opdracht "makesis", die deel uitmaakt van het CreateSIS-hulpprogramma.

Programma's die PKG bestanden openen
Windows
CreateSIS
Easy SIS Creator
UnSIS

Bestandstype2 Mac OS X Installer Package

Ontwikkelaar Apple
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

.PKG optienummer2

Een PKG-bestand is een pakket gecomprimeerde installatiebestanden die worden gebruikt om een softwareprogramma te installeren. Het wordt vaak gebruikt voor het installeren van software in Mac OS X en kan afzonderlijk worden geïnstalleerd of worden vermeld met een installatiescript dat bij de software is geleverd.

Meer informatie

Dubbelklik op het pakket om de bestanden te installeren. Klik met de rechtermuisknop (Control-klik) en selecteer "Show Package Contents" om de bestanden te bekijken die in het pakket zijn opgeslagen. Apple Installer is het ingebouwde hulpprogramma voor het openen van PKG-bestanden die zijn meegeleverd met Mac OS X.

Programma's die PKG bestanden openen
Macintosh
Apple Installer
CharlesSoft Pacifist

Bestandstype3 PlayStation Store Downloaded Package

Ontwikkelaar Sony
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.PKG optienummer3

Een PKG-bestand is een bestand dat is gedownload van Sony's PlayStation Store, een online winkel met games, films en demo's voor PS3- en PSP-apparaten. Het wordt opgeslagen in een gecodeerde indeling die alleen wordt herkend door compatibele Sony-apparaten en specifiek wordt gebruikt voor downloadbare spellen, game-updates en demo's.

Meer informatie

Pakketten gedownload van de PlayStation Store kunnen via USB, Memory Stick of een netwerkverbinding worden overgezet naar een PSP of PS3.

Programma's die PKG bestanden openen
Windows
Transfer to a Sony PS3 or PSP
Macintosh
Transfer to a Sony PS3 or PSP

Bestandstype4 Midtown Madness 2 Model File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.PKG optienummer4

Game-gegevensbestand gebruikt door Midtown Madness 2 (MM2), een 3D-racespel; slaat een 3D-model van een auto op; bevindt zich in .AR spelarchieven en kan worden bewerkt met ZModeler.

Programma's die PKG bestanden openen

Bestandstype5 CoCreate OneSpace Modeling Package File

Ontwikkelaar Parametric Technology
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Zip

.PKG optienummer5

Bestand gemaakt door CoCreate-softwareprogramma's, die worden gebruikt voor 3D-modellering; bevat de bestanden voor een 3D-model in een gecomprimeerde indeling; gebruikt om de grootte van een modelontwerp voor overdracht via internet te verkleinen.

Meer informatie

PKG-bestanden in Modeling 2005 of eerder gebruiken gepatenteerde en CPIO ( .CPIO bestanden) -compressie. PKG-bestanden in Modellering 2006 en later gebruiken Zip-compressie.

OPMERKING: CoCreate OneSpace Modeling is nu bekend als CoCreate Modeling. Het was ook eerder bekend als OneSpace Designer Modeling en SolidDesigner.

Programma's die PKG bestanden openen
Windows
Adobe Acrobat
Parametric Technology CoCreate Modeling
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Over PKG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pkg verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype CoCreate OneSpace Modeling Package File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.