Hoofd : Bestandsextensies : .pla Het dossier

.pla Bestandsextensie

Bestandstype1 Sansa Playlist File

Ontwikkelaar SanDisk
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is PLA file?

Muziekafspeellijst voor een SanDisk Sansa draagbare mediaspeler; opgeslagen in de PLP-afspeellijstindeling, waarin locaties van bestanden in een standaard tekstindeling worden vermeld; moet worden overgedragen naar de PLAYLISTS-map op het Sansa-apparaat om door de speler te worden herkend.

Programma's die PLA bestanden openen

Bestandstype2 iriver iQuickList File

Ontwikkelaar iriver
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.PLA optienummer2

afspeellijst met nummers die zijn opgeslagen door een iRiver draagbare muziekspeler, zoals de T10 of iDP-100; opgeslagen in de hoofdmap; vergelijkbaar met een .M3U -bestand dat door veel software-audiospelers wordt gebruikt.

Meer informatie

Om een nummer aan de iQuickList toe te voegen, selecteert u het nummer en houdt u de A-B-knop ingedrukt. Als u een nummer wilt verwijderen, selecteert u het nummer in de afspeellijst en drukt u op A-B.

Programma's die PLA bestanden openen
Windows
iriver Future Play

Bestandstype3 ArchiCAD Project Archive

Ontwikkelaar Graphisoft
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.PLA optienummer3

Projectarchief opgeslagen door ArchiCAD, een 3D-modelleringsprogramma dat wordt gebruikt door architecten; kan meerdere CAD-ontwerpen ( .PLN -bestanden) bevatten, evenals bibliotheekonderdelen waarnaar kan worden verwezen door ontwerpen in het archief.

Programma's die PLA bestanden openen
Windows
GRAPHISOFT ArchiCAD
Macintosh
GRAPHISOFT ArchiCAD

Over PLA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pla verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ArchiCAD Project Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.