Hoofd : Bestandsextensies : .ptt Het dossier

.ptt Bestandsextensie

Bestandstype1 MapPoint Map Template

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie GIS-bestanden
Formaat N/A

Wat is PTT file?

Sjabloon voor het maken van een nieuw toewijzingsbestand ( .PTM ) in Microsoft MapPoint, een programma voor bedrijfskartering; kan gegevens over zakenreizen en verkoopregio's bevatten, evenals informatie uit Microsoft Office-documenten.

Programma's die PTT bestanden openen

Bestandstype2 Pro Tools Session Template

Ontwikkelaar Avid Technology
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.PTT optienummer2

Sessiesjabloon gemaakt en gebruikt door Pro Tools, een programma voor het bewerken en produceren van audio; bevat sessiegegevens, die kunnen bestaan uit sporen van audio- en software-instrumenten; bevat ook sessieparameters zoals Sample Rate en Bit Depth.

Meer informatie

Met Pro Tools-sjablonen kunt u een aangepast arrangement maken dat in uw sessie kan worden geïmporteerd om instellingen en effecten te definiëren. U kunt een sjabloon importeren door Bestand → Importeren → Sessiegegevens ... te selecteren.

OPMERKING: Het PTT-formaat is vervangen door het nieuwe .PTXT sjabloonformaat in versie 10 van Pro Tools.

Programma's die PTT bestanden openen
Windows
Avid Pro Tools
Macintosh
Avid Pro Tools

Over PTT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ptt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Pro Tools Session Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.