Hoofd : Bestandsextensies : .ptxt Het dossier

.ptxt Bestandsextensie

Bestandstype Pro Tools Session Template

Ontwikkelaar Avid Technology
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.PTXT optienummer

Sessiesjabloon gebruikt door Pro Tools, een digitaal audioworkstation (DAW); kan audio, instrumenttracks, MIDI en videomedia bevatten; bevat ook sessie-presets, zoals mixing-instellingen, effecten en andere bewerkingen door gebruikers.

Meer informatie

De PTXT-sjabloon is vergelijkbaar met het .PTX sessiebestand, maar wordt gebruikt om sessie-instellingen te bevatten die de gebruiker wil repliceren voor andere sessies. Met Pro Tools kunt u sessies vanuit sjablonen maken.

OPMERKING: Het PTXT-formaat is geïntroduceerd in versie 10 van Pro Tools toen het de oude .PTT sjabloonindeling verving.

Programma's die PTXT bestanden openen
Windows
Avid Pro Tools
Macintosh
Avid Pro Tools

Over PTXT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ptxt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Pro Tools Session Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.