Hoofd : Bestandsextensies : .pxs Het dossier

.pxs Bestandsextensie

Bestandstype Pixelmator Shape File

Ontwikkelaar Pixelmator Team
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.PXS optienummer

Shape-bestand gebruikt door Pixelmator, een Mac OS X-raster grafische editor; slaat een verzameling standaard- en aangepaste vormen op, die kunnen worden ingevoegd in een Pixelmator-afbeelding ( .PXM -bestand).

Meer informatie

Als je een Pixelmator-vorm wilt maken, selecteer je je aangepaste vorm op het canvas, klik je op het tandwielpictogram in het vormenpalet en selecteer je Shape toevoegen.

Klik op het tandwiel om een Pixelmator-vorm te importeren pictogram in het vormenpalet, selecteer Vorm importeren ..., navigeer naar uw bestand en klik op Openen.

Programma's die PXS bestanden openen
Macintosh
Pixelmator

Over PXS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pxs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Pixelmator Shape File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.