Hoofd : Bestandsextensies : .rbs Het dossier

.rbs Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Installer Rollback Script

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

Wat is RBS file?

Script gemaakt tijdens een software-installatie die wordt uitgevoerd door Windows Installer; bevat een set instructies die wordt gebruikt om de pre-installatie systeemstatus te herstellen als de installatie niet voltooid is; als de installatie succesvol is, wordt het bestand automatisch verwijderd.

Meer informatie

Het rollback-script herstelt de bestanden die zijn opgeslagen in het corresponderende rollback .RBF -bestand. Beide bestanden worden opgeslagen in een enkel archief met de naam "Config.Msi."

Programma's die RBS bestanden openen

Bestandstype2 Rebirth Song File

Ontwikkelaar Propellerhead Software
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.RBS optienummer2

Audiobestand gemaakt door een Rebirth RB-338 software synthesizer; kan drumgeluiden en andere elektronische instrumenten bevatten die worden aangeduid als stemmen; gebruikt door muzikanten voor het opslaan van muziekcomposities.

Meer informatie

Propellerhead Software, de ontwikkelaars van de Rebirth RB-338, stopte het product op 1 september 2005. De software is nog steeds gratis beschikbaar op de website van het Rebirth Museum. Er is echter geen softwareondersteuning beschikbaar.

Programma's die RBS bestanden openen

Bestandstype3 MP3 Ringtone File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.RBS optienummer3

Liedbestand gemaakt in de .MP3 -indeling; bevat audiogegevens en is vaak gecodeerd met 64 Kbps; vaak gebruikt voor het distribueren van beltonen van mobiele telefoons via internet; kan worden afgespeeld als een normaal MP3-bestand door de bestandsextensie te hernoemen naar ".mp3."

Meer informatie

OPMERKING: RBS-ringtone-bestanden mogen niet worden verward met de rebirth-songbestanden. RBS-beltonen zijn gecodeerd in een MP3-indeling, terwijl Wedergeboorte-songs zijn gecodeerd in Propellerhead Software's eigen synthesizerformaat.

Programma's die RBS bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Media Player
VideoLAN VLC media player
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Over RBS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rbs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MP3 Ringtone File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.