Hoofd : Bestandsextensies : .s Het dossier

.s Bestandsextensie

Bestandstype1 Source Code File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is S file?

Een S-bestand is een generiek broncodebestand met de bron voor een computerprogramma. Het kan in een aantal verschillende programmeertalen worden geschreven, maar wordt meestal gebruikt voor het opslaan van assemblagecode.

Meer informatie

Als u een S-bestand vindt en niet weet welke programmeertaal het bevat, kunt u het openen met behulp van verschillende tekst- en broncode-editors. Sommige programma's die S-bestanden kunnen openen en bewerken omvatten Microsoft Notepad, gVim, MacroMates TextMate, Bare Bones BBEdit en Vi.

Programma's die S bestanden openen
Windows
gVim
GNU Emacs
Microsoft Notepad
Linux
GNU Emacs
Vi
Vim
Pico
Macintosh
MacroMates TextMate
GNU Emacs
Bare Bones BBEdit
Apple Xcode

Bestandstype2 Microsoft Train Simulator Shape File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Text

.S optienummer2

Shape-bestand gebruikt door Microsoft Train Simulator, een programma waarmee gebruikers de rol van locomotiefingenieur of passagier kunnen spelen; bevat vormgegevens zoals geometrie, afbeeldingen, grootte, textuur en lichteffecten; gebruikt voor het aanpassen en weergeven van locomotieven in Train Simulator.

Meer informatie

S-bestanden kunnen worden gebruikt om nieuwe locomotiefafbeeldingen die door gebruikers zijn toegevoegd, te "tweaken". Ze kunnen worden gegenereerd met behulp van het programma "Conv3DS" met .3DS bestanden in Train Simulator. Nadat een S-bestand is gegenereerd, kan het worden bewerkt met een teksteditor.

Programma's die S bestanden openen
Windows
Microsoft Train Simulator

Over S bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .s verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Train Simulator Shape File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.