Hoofd : Bestandsextensies : .sat Het dossier

.sat Bestandsextensie

Bestandstype ACIS SAT 3D Model File

Ontwikkelaar Spatial
Categorie CAD-bestanden
Formaat Text

.SAT optienummer

3D-model opgeslagen in het ACAT solid modeling-formaat van Spatial; slaat driedimensionale geometrie-informatie op in een standaard tekstbestandsformaat; wordt gebruikt voor het uitwisselen van 3D-gegevens tussen meerdere systemen en wordt ondersteund door veel 3D CAD-programma's die het 3D ACIS Modeler-onderdeel van Spatial bevatten.

Meer informatie

SAT-bestanden, die staan voor "Standaard ACIS-tekst", worden opgeslagen in een ASCII-tekstindeling. Ze kunnen ook worden opgeslagen in een binair formaat met behulp van de bestandsindeling .SAB .

OPMERKING: de SAT-indeling wordt gebruikt in veel verschillende sectoren, waaronder CAD, CAM, CAE, AEC, CMM, 3D-animatie, en scheepsbouw.

Programma's die SAT bestanden openen
Windows
Autodesk AutoCAD
IMSI TurboCAD Pro
Adobe Acrobat
CADSoftTools ABViewer
Autodesk 3ds Max
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360
Autodesk Inventor
AutoDesSys formZ
Linux
Adobe Acrobat
Spatial 3D ACIS Modeler
Macintosh
Autodesk AutoCAD
IMSI TurboCAD for Mac
Adobe Acrobat
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360
AutoDesSys formZ
WEB
ShareCAD.org

Over SAT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sat verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ACIS SAT 3D Model File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.