Hoofd : Bestandsextensies : .sbf Het dossier

.sbf Bestandsextensie

Bestandstype1 Android System File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is SBF file?

Systeembestand gebruikt door Google Android-apparaten, zoals Motorola DROID 2 en DROID X mobiele telefoons; bevat alle telefoongegevens zoals deze oorspronkelijk uit de fabriek zijn geconfigureerd; stelt de telefoon in op de originele fabrieksinstellingen.

Meer informatie

OPMERKING: Het programma RSD Lite kan worden gebruikt om een SBF-bestand te "flitsen" naar een Motorola DROID 2- of DROID X-telefoon. Over het algemeen moeten gebruikers SBF-bestanden niet handmatig herstellen, omdat onjuist gebruik van de bestanden kan leiden tot storingen in de telefoon.

Programma's die SBF bestanden openen
Windows
Motorola RSD Lite
Android
Google Android

Bestandstype2 Superbase Database File

Ontwikkelaar Superbase Developers
Categorie Database bestanden
Formaat Binary

.SBF optienummer2

databasebestand gebruikt door SuperBase, een programma dat wordt gebruikt om netwerkclient / server-applicaties te maken; slaat gegevens op in records, die 1 tot 999 velden kunnen bevatten; opgeslagen in een binair formaat.

Meer informatie

Programma's die SBF bestanden openen
Windows
Superbase Classic
Superbase Scientific
Superbase SB Next Generation Workbench
SBF Parser

Bestandstype3 Septentrio Binary File

Ontwikkelaar Septentrio
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

.SBF optienummer3

Een SBF-bestand is een GPS-gegevensbestand gemaakt door Septentrio GNSS-ontvangers, dit zijn elektronische apparaten die signalen ontvangen en verwerken van satellieten van het wereldwijde satellietnavigatiesysteem (GNSS). Het bevat een datalogboek over de GPS-positie, tijd en snelheid van een apparaat dat is uitgerust met een GNSS-ontvanger. SBF-bestanden worden in binair formaat opgeslagen om de bestandsgrootte te verkleinen.

Meer informatie

Septentrio GNSS-ontvangers worden gebruikt in een groot aantal verschillende sectoren, waaronder geografische informatiesystemen, wetenschappelijke en onbemande luchtvaartuigen, scheepvaart, bouw, landbouw en survey en mapping. SBF-bestanden worden gebruikt om de datalogs op te slaan voor apparaten die in deze industrieën worden gebruikt.

SBF-bestanden kunnen worden geopend door een verscheidenheid aan hulpmiddelen uit de Septentrio RxTools-suite, waaronder "SBF Analyzer" en "SBF Converter" . U kunt SBF-bestanden converteren met de "SBF Converter" naar verschillende formaten, zoals ASCII, KML, GPX en RINEX. De tools zijn te vinden in de subdirectory rools \ binary \ win32 in het installatiepad.

Programma's die SBF bestanden openen

Bestandstype4 SmartBroker Data

Ontwikkelaar SmartBroker Pro
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.SBF optienummer4

Gegevens bestandsformaat gebruikt door SmartBroker voorraad tracking software; kan voorraadlijsten, trendgegevens, nieuwskoppen, volgrapporten of andere gegevens bevatten.

Programma's die SBF bestanden openen

Over SBF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sbf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SmartBroker Data beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 18.08.2021:
Groeten! Mijn Motorola DROID heeft wat softwareproblemen gehad en ik heb online gelezen dat ik het .sbf-bestand opnieuw kon installeren. Bedankt voor het invoeren van deze extensie! Het lijkt een geweldige manier om een ​​fabrieksreset uit te voeren, maar dit is niet wat ik zocht. Ik ben blij dat ik je artikel op tijd heb gelezen voordat ik iets doe waar ik spijt van zou krijgen... Lees verder