Hoofd : Bestandsextensies : .scpresets Het dossier

.scpresets Bestandsextensie

Bestandstype Snap Converter Presets File

Ontwikkelaar Sharpened Productions
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.SCPRESETS optienummer

Een SCPRESETS-bestand is een instellingenbestand gemaakt door Snap Converter, een beeldconversieprogramma voor macOS. Het bevat opgeslagen instellingen die worden gebruikt voor het converteren van afzonderlijke afbeeldingen of afbeeldingen in batchmodus. Voorbeeldinstellingen omvatten het doelbestandstype (bijv. JPEG, PNG, etc.), opties voor het wijzigen van de grootte, watermerkinstellingen en opties voor het hernoemen van bestanden.

Meer informatie

SCPRESETS-bestand geopend in Snap Converter 3.0

SCPRESETS-bestanden stellen u in staat te schakelen tussen verschillende optiesets, afhankelijk van uw conversietaak. Eén voorinstellingenbestand kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor miniaturen voor het converteren van batches voor uw website, terwijl een ander kan worden gebruikt voor het watermerken van foto's voordat ze naar een potentiële klant worden verzonden.

Voorinstellingen voor snapconverter worden opgeslagen met% li_nk van Apple % bestandsindeling, en ze bevatten eigenschappen met platte tekst voor instellingen in de gebruikersinterface. U kunt een SCPRESETS-bestand handmatig aanpassen, maar wees voorzichtig omdat wijzigingen in de ingesloten eigenschappen onbedoelde gevolgen kunnen hebben.

Programma's die SCPRESETS bestanden openen
Macintosh
Snap Converter

Over SCPRESETS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .scpresets verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Snap Converter Presets File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.