Hoofd : Bestandsextensies : .scr Het dossier

.scr Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Screensaver

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is SCR file?

Screensaver-bestand voor Windows, meestal opgeslagen in de hoofddirectory van Windows; kan automatisch worden uitgevoerd als de computer enkele minuten inactief is (aangepaste instellingen kunnen worden geconfigureerd met behulp van het configuratiescherm Screen Saver).

Meer informatie

Schermbeveiligingen zijn uitvoerbare bestanden die worden uitgevoerd wanneer ze worden geopend. Ze kunnen vectorafbeeldingen of tekstanimaties weergeven, diavoorstellingen, animaties of video's afspelen en kunnen geluidseffecten bevatten.

Programma's die SCR bestanden openen
Windows
Microsoft Windows

Bestandstype2 Script File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

.SCR optienummer2

Generisch uitvoerbaar script gemaakt of gebruikt door een aantal mogelijke programma's; wanneer geopend, voert het script meestal een reeks opdrachten uit in de volgorde waarin ze worden weergegeven.

Meer informatie

Omdat scriptbestanden worden opgeslagen in een tekstindeling, kunnen ze vaak worden bewerkt in een eenvoudige teksteditor.

De .SCR -extensie kan worden gegeven aan .EXE bestanden om elke beperkingen op EXE-bestanden door antivirusprogramma's of malware.

Programma's die SCR bestanden openen
Windows
Autodesk AutoCAD
Run within the program that created the script
Macintosh
Autodesk AutoCAD
Run within the program that created the script

Over SCR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .scr verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Script File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.