Hoofd : Bestandsextensies : .sfc Het dossier

.sfc Bestandsextensie

Bestandstype1 Super Nintendo ROM

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is SFC file?

Game ROM gebruikt door SNES-emulators zoals ZSNES en Snes9x; slaat een spel op in het oorspronkelijke formaat dat wordt gebruikt door het SNES-systeem; zorgt ervoor dat het spel kan worden gespeeld door software die de originele SNES emuleert.

Meer informatie

OPMERKING: Super Nintendo ROM's gebruiken vaker de .SMC extensie. SFC staat voor 'Super Famicom', de naam die wordt gegeven aan de Japanse en Zuidoost-Aziatische versie van de Super Nintendo. Daarom, terwijl SMC ROM's meestal worden gebruikt voor het opslaan van westerse SNES-spellen, worden SFC-bestanden vaak gebruikt voor Japanse en Zuidoost-Aziatische SNES-spellen.

Programma's die SFC bestanden openen
Windows
ZSNES
Snes9x
higan
SNEeSe
SnEM
Linux
ZSNES
Snes9x
Macintosh
ZSNES
Snes9x

Bestandstype2 Motic Microscope Image

Ontwikkelaar Motic
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SFC optienummer2

Multimediabestand gemaakt met Motic digitale microscopie software; slaat een bitmap-afbeelding op die is gemaakt door een Motic-microscoopcamera en kan ook gesproken tekst bevatten die is opgenomen tijdens het maken van de foto; gebruikt voor het beoordelen van laboratoriumgegevens.

Meer informatie

OPMERKING: SFC-bestanden kunnen worden geconverteerd naar standaard .JPG -afbeeldingen met Motic's SFC naar JPG Converter.

Programma's die SFC bestanden openen

Bestandstype3 Creatures Saved Game

Ontwikkelaar Creature Labs
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.SFC optienummer3

Opgeslagen spelbestand gemaakt door wezens 1 en 2, kunstmatige life-games waarin de speler 'Norns' leert en bestuurt; redt de toestand van de wereld, inclusief de voortgang van de speler bij het trainen van de Nornen.

Meer informatie

Beide wezens en wezens 2 zijn niet langer ontwikkeld en niet beschikbaar om te downloaden.

Programma's die SFC bestanden openen
Windows
Creature Labs Creatures
Creature Labs Creatures 2

Over SFC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sfc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Creatures Saved Game beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.