Hoofd : Bestandsextensies : .xsp Het dossier

.xsp Bestandsextensie

Bestandstype Kodi Smart Playlist File

Ontwikkelaar XBMC Foundation
Categorie Geluidsbestanden
Formaat XML

.XSP optienummer

Song- of video-afspeellijst gebruikt door Kodi, een gratis multimediaspeler voor software; kan een lijst bevatten met specifieke audio- en videobestanden om te spelen, of kan criteria opslaan voor de soorten media die moeten worden afgespeeld (bijv. Rockmuziek of alle muziek uit de jaren 90); kan nummers, albums, films, tv-programma's en andere soorten media specificeren.

Meer informatie

XSP-bestanden moeten in de map Userdata voor de Kodi-installatie worden geplaatst zodat ze door het programma kunnen worden gelezen.

XSP-bestanden gebruiken een XML-tekstindeling. Daarom kun je ze met elke teksteditor maken en ze vervolgens in de map Userdata plaatsen.

OPMERKING: Kodi was eerder bekend als XBMC.

Programma's die XSP bestanden openen
Windows
Kodi
Linux
Kodi
Macintosh
Kodi

Over XSP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xsp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Kodi Smart Playlist File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.