Hoofd : Bestandsextensies : .sfl Het dossier

.sfl Bestandsextensie

Bestandstype Sound Forge Pro Sound Data File

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SFL optienummer

Slaat regio's en markeringen op informatie over een specifiek geluidsbestand; automatisch gemaakt door Sound Forge Pro wanneer gebruikersbewerkingen zijn uitgevoerd in een geluidsbestand; opgeslagen in dezelfde map als het overeenkomstige audiobestand met dezelfde naam, maar met de extensie "* .sfl".

Meer informatie

Nieuwere versies van Sound Forge slaan de audiogolfvormafbeelding op in een .SFK -bestand. SFL- of SFK-bestanden slaan geen echte audiogegevens op, maar worden samen met het audiobestand opgeslagen. Sound Forge Pro is eerder ontwikkeld door Sonic Foundry, maar is nu ontwikkeld en gedistribueerd door Sony.

OPMERKING: Sound Forge Pro is eerder ontwikkeld door Sonic Foundry, dat in mei 2003 door Sony werd overgenomen. Sound Forge Pro werd vervolgens in 2016 overgenomen door MAGIX.

Programma's die SFL bestanden openen
Windows
MAGIX Sound Forge Pro

Over SFL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sfl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sound Forge Pro Sound Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.