Hoofd : Bestandsextensies : .sfx Het dossier

.sfx Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Self-Extracting Archive

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

Wat is SFX file?

Gecomprimeerd archief met een of meer bestanden; kan een van verschillende soorten compressie gebruiken, zoals .7Z , .ZIP of .RAR -compressie; werkt zelf wanneer geopend en decomprimeert en extraheert de inhoud; stelt gebruikers in staat om het archief te openen zonder een decompressieprogramma voor bestanden nodig te hebben.

Meer informatie

SFX-bestanden kunnen door verschillende programma's worden gemaakt, waaronder RARLAB WinRAR, Corel WinZip, 7-Zip, ESTSoft ALZip en Smart SFX Pro. SFX-bestanden gemaakt met 7-Zip kunnen worden geëxtraheerd met PeaZip.

OPMERKING: Zelfuitpakkende archieven gebruiken gewoonlijk de .EXE -extensie en niet de extensie ".sfx".

Programma's die SFX bestanden openen
Windows
Microsoft Windows
7-Zip
RARLAB WinRAR
PeaZip
Linux
PeaZip

Bestandstype2 SoundFX Audio File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SFX optienummer2

Een SFX-bestand is een audiobestand dat is opgeslagen in de SoundFX-indeling. Het is vergelijkbaar met een SoundTracker ( .TFMX ) bestand, maar is ontworpen voor geluidseffecten. SFX-bestanden kunnen patronen en audio-effecten bevatten, maar zijn meestal van korte duur.

Meer informatie

De programma's die SFX-bestanden hebben gemaakt, worden niet langer ontwikkeld of onderhouden. Ze kunnen echter worden herkend door bepaalde audionetrackerprogramma's zoals OpenMPT.

Programma's die SFX bestanden openen

Over SFX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sfx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SoundFX Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.