Hoofd : Bestandsextensies : .sfz Het dossier

.sfz Bestandsextensie

Bestandstype SFZ Sample Definition File

Ontwikkelaar Cakewalk
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Text

.SFZ optienummer

Audiobemonsteringsdefinitiebestand opgeslagen in het SFZ-formaat en gebruikt om instrumenten te definiëren; bevat opcodes die audioformaatattributen definiëren, zoals hun kaartlocatie over een standaard MIDI-toetsenbord en hoe noten op velocity reageren; bevat ook het standaardpad dat wordt gebruikt om de verzameling van samples te vinden, waarschijnlijk .WAV , .AIFF , .MP3 , .OGG , of .FLAC bestanden.

Meer informatie

Opcodes in het SFZ-bestand worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Ze worden gebruikt om gemeenschappelijke waarden te definiëren die worden toegepast op regio's binnen een groep, toetsenbordzones te definiëren, een pitchoffset voor een groep of regio en meer in te stellen.

Omdat de SFZ-bestanden standaard zijn en opcodes bevatten in tekst zonder opmaak, kunt u vanuit het niets een SFZ-bestand maken met behulp van een eenvoudige teksteditor, zoals Kladblok (voor Windows) of Teksteditor (voor OS X).

Programma's die SFZ bestanden openen

Over SFZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sfz verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SFZ Sample Definition File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.