Hoofd : Bestandsextensies : .sin Het dossier

.sin Bestandsextensie

Bestandstype Sony Xperia Firmware File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.SIN optienummer

Een SIN-bestand is een firmwarebestand dat wordt gebruikt om updates te distribueren naar Sony Xperia smartphones en tablets. Het bevat gegevens, zoals een partitie-afbeelding of kernelafbeelding, die wordt gebruikt om het Xperia-apparaat bij te werken. SIN-bestanden worden meestal opgeslagen in .FTF bestanden, die op een apparaat worden weergegeven.

Meer informatie

De meeste gebruikers zullen geen SIN-bestanden tegenkomen omdat ze worden gedistribueerd in FTF-bestanden. Sommige gebruikers kunnen ze echter uit FTF-bestanden halen om aangepaste firmwarebestanden voor Xperia-apparaten te wijzigen en aan te maken. Gebruikers kunnen SIN-bestanden (versie 3, 4 en 5) uitpakken met de UnSin-tool.

Gemeenschappelijke SIN bestandsnamen

kernel.sin - Bevat een gecomprimeerde kernel-image en wordt opgeslagen in een FTF-bestand.

Programma's die SIN bestanden openen
Windows
UnSin

Over SIN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sin verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sony Xperia Firmware File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.