Hoofd : Bestandsextensies : .slx Het dossier

.slx Bestandsextensie

Bestandstype1 MathWorks Simulink Model File

Ontwikkelaar MathWorks
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Zip

Wat is SLX file?

Simulatiemodel gemaakt met Simulink, een blokdiagramomgeving voor multidomein-simulatie; slaat een lijst met elementen en bijbehorende waarden op in een gecomprimeerde XML-indeling; maakt standaard gebruik van Unicode UTF-8-tekstcodering.

Meer informatie

Het SLX-formaat is geïntroduceerd in Simulink 2012 en is ontworpen om het vorige .MDL -formaat te vervangen. Omdat SLX is gecomprimeerd, hebben ze meestal een kleinere bestandsgrootte dan vergelijkbare MDL-bestanden. Bovendien ondersteunen ze een breder scala aan tekens, zoals

Programma's die SLX bestanden openen

Bestandstype2 SpectraLayers Pro Project

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SLX optienummer2

Audioproject gemaakt door SpectraLayers Pro, een geavanceerde editor voor audiospectra; kan meerdere geluidslagen bevatten met onafhankelijke bewerkingen en filters voor elke laag; laat standaard audiobestanden ongemengd zodat geluiden kunnen worden geïsoleerd en bewerkt; gebruikt door geluidstechnici en audio-video-editors.

Meer informatie

SpectraLayers Pro slaat ook projecten op met de extensie .SLP . SpectraLayers Pro is ontwikkeld door Sony tot het in 2016 werd verkocht aan MAGIX.

Programma's die SLX bestanden openen
Windows
MAGIX SpectraLayers Pro
Macintosh
MAGIX SpectraLayers Pro

Over SLX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .slx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SpectraLayers Pro Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.