Hoofd : Bestandsextensies : .smf Het dossier

.smf Bestandsextensie

Bestandstype1 StarMath Formula File

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Tekstbestanden
Formaat Binary

Wat is SMF file?

Wiskundige formule gemaakt door Apache OpenOffice en andere varianten van de kantoorsuite; slaat de syntaxis en opmaak van een wiskundige vergelijking of uitdrukking op; vervangen door de nieuwere .ODF -indeling, maar wordt nog steeds ondersteund door Apache OpenOffice.

Meer informatie

OPMERKING: Het SMF-formaat werd oorspronkelijk door StarMath gebruikt via StarMath-versie 5. StarMath 6 en Apache OpenOffice versie 1 keurden het .SXM -formaat goed, dat vervolgens werd vervangen door het OpenDocument ODF-formaat. Apache OpenOffice ondersteunt nog steeds het SMF-formaat, ook al is het verouderd.

OPMERKING: Apache OpenOffice was voorheen bekend als OpenOffice.org.

Programma's die SMF bestanden openen
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Bestandstype2 Standard MIDI File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SMF optienummer2

Formele MIDI-bestandsspecificatie ontwikkeld door de MIDI Manufacturers Association; vergelijkbaar met een .MID bestand.

Programma's die SMF bestanden openen
Windows
Apple QuickTime Player
Macintosh
Apple QuickTime Player
Apple Logic Pro

Bestandstype3 Serif Metafile

Ontwikkelaar Serif
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SMF optienummer3

Vectorafbeelding gemaakt in het Serif Metafile-formaat (SMF), een eigen indeling die de Windows Metafile-indeling (WMF) uitbreidt met betere lijn-, vulling- en tekstdefinities; gebruikt voor het delen van vectorafbeeldingen tussen Serif-toepassingen, waaronder DrawPlus, PagePlus en WebPlus.

Programma's die SMF bestanden openen

Bestandstype4 SkinMagic Toolkit File

Ontwikkelaar Appspeed
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.SMF optienummer4

Projectbestand gemaakt door SkinMagic Toolkit, een ontwikkelaarsprogramma dat wordt gebruikt voor het maken van skins voor applicatie-interfaces; kan dialoogvensters voor gebruikersinterfaces en bitmapafbeeldingen bevatten die worden gebruikt voor overlappende componenten (knoppen, randen, enz.) van de interface.

Meer informatie

SMF-bestanden worden gemaakt door een programma genaamd SkinMagicBuilder, dat is opgenomen in de SkinMagic Toolkit-installatie.

Programma's die SMF bestanden openen

Over SMF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .smf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SkinMagic Toolkit File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.