Hoofd : Bestandsextensies : .sngx Het dossier

.sngx Bestandsextensie

Bestandstype ChordWizard Song

Ontwikkelaar ChordWizard Software
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SNGX optienummer

Een SNGX-bestand bevat een nummer gemaakt door Songtrix, een applicatie die wordt gebruikt om meer te leren over en muziek te maken. Het bevat een compositie van een nummer, inclusief de noten, segmenten, credits, songteksten, akkoorden en de structuur van de song. SNGX-bestanden hebben .CWS bestanden vervangen door de release van Songtrix 4.

Meer informatie

SNGX-bestand geopend in ChordWizard Songtrix 4

Om een SNGX-bestand te maken, selecteert u Bestand → Nummer opslaan of Nummer opslaan als ... Als u een SNGX-bestand wilt openen, selecteert u Bestand → Lied openen ....

SNGX-bestanden kunnen naar het ChordWizard-netwerk worden geüpload en met andere leden worden gedeeld. Met het SNGX-bestand kunt u ook uw nummers beveiligen. U kunt kopieer- en afdrukfuncties uitschakelen, bewerkings- of opslagmogelijkheden blokkeren, een link naar uw ledenprofiel op het ChordWizard-netwerk insluiten en songcredits vergrendelen.

OPMERKING: Songtrix is beschikbaar in de versies brons, zilver en goud, die zijn ontworpen voor beginnende, gemiddelde en gevorderde gebruikers.

Programma's die SNGX bestanden openen
Windows
ChordWizard Songtrix

Over SNGX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sngx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ChordWizard Song beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.