Hoofd : Bestandsextensies : .sph Het dossier

.sph Bestandsextensie

Bestandstype1 NIST SPHERE Audio File

Ontwikkelaar NIST
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is SPH file?

Waveform-audiobestand gemaakt in de NIST SPHERE-indeling, dat vaak wordt gebruikt in onderzoek naar spraakherkenning; bevat vaak een opname van een sprekende persoon; kan worden geleverd als invoer voor spraakherkenningssystemen.

Meer informatie

SPHERE-golfvormen gebruiken 16-bits lineaire PCM en een 16 KHz-samplefrequentie. Ze hebben een 1024 bytes voor mensen leesbare koptekst die gebruikmaakt van ASCII-tekstopmaak.

OPMERKING: SPH-bestanden kunnen worden geconverteerd naar het .WAV -formaat met een hulpprogramma genaamd sph_convert of SoX.

Programma's die SPH bestanden openen
Windows
SoX
Linux
SoX
Macintosh
SoX

Bestandstype2 MikuMikuDance Sphere Mapping File

Ontwikkelaar MikuMikuDance
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SPH optienummer2

3D-modeleffectbestanden gebruikt door MikuMikuDance, een spel waarin spelers vocaloid virtuele dansende karakters besturen; bevat een .BMP afbeelding maar gebruikt in plaats daarvan de ".sph" extensie; kan worden gebruikt voor het toevoegen van een glanzende look aan 3D-modelfuncties zoals haar of kleding.

Meer informatie

SPH-bestanden kunnen ook transparantie bevatten (bijv. .PNG of .TGA afbeeldingen), maar ze worden meestal gemaakt van niet-transparante bitmapafbeeldingen.

OPMERKING: om een SPH-bestand, teken een bitmap (".bmp") afbeelding met een grafische editor en hernoem de bestandsextensie naar ".sph."

Programma's die SPH bestanden openen

Over SPH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sph verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MikuMikuDance Sphere Mapping File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.