Hoofd : Bestandsextensies : .profile Het dossier

.profile Bestandsextensie

Bestandstype1 Bash Shell Profile

Ontwikkelaar The GNU Project
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

Wat is PROFILE file?

Shell-profiel gebruikt door Linux en Mac OS X terminalprogramma's; bevat definities voor een shell-omgeving, zoals omgevingsvariabelen, uit te voeren scripts en andere instructies; gebruikt voor het opslaan van vooraf gedefinieerde instellingen die worden geladen wanneer een shell-programma wordt gestart.

Meer informatie

Bij het openen van Apple Terminal in Mac OS X zoekt het programma automatisch naar een PROFILE-bestand en voert het regel voor regel uit als een shellscript. Als u een PROFILE-bestand handmatig wilt uitvoeren, gebruikt u de opdrachtbron ~ / .profile.

PROFILE-bestanden zijn verborgen bestanden die geen voorvoegsel voor bestandsnamen hebben. Ze worden altijd genoemd .profile en bevinden zich in de basismap van de gebruiker.

OPMERKING: Apple Terminal is een Bash-shell-programma.

Programma's die PROFILE bestanden openen
Windows
IDM UltraEdit
Linux
GNU Bash
IDM UltraEdit
Macintosh
MacroMates TextMate
Apple App Store
GNU Bash
Apple Terminal
IDM UltraEdit

Bestandstype2 Pandemic Studios Game Player Profile

Ontwikkelaar Pandemic Studios
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.PROFILE optienummer2

Spelersprofiel opgeslagen door een van de third-person shooter-spellen van Pandemic Studios; bevat spelerinformatie, zoals de profielnaam, spelervoorkeuren en voortgang in campagnemissies; opgeslagen in de directory \ GameData \ SaveGames \ van een game-installatie.

Meer informatie

PROFILE-bestanden zijn van toepassing op Pandemic Studios-spellen zoals Star Wars: Battlefront 2, Mercenaries 2 en The Sabateur.

Programma's die PROFILE bestanden openen
Windows
Pandemic Studios Star Wars: Battlefront II
Pandemic Studios Mercenaries 2: World in Flames
Pandemic Studios The Sabateur

Bestandstype3 Citrix Application Profile

Ontwikkelaar Citrix
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.PROFILE optienummer3

Configuratiebestand gebruikt door Citrix XenApp, een softwarepakket dat wordt gebruikt voor het leveren van gevirtualiseerde software aan clientsystemen; slaat de gegevens op die nodig zijn voor het starten van een gestreamde toepassing naar de gebruiker.

Meer informatie

PROFILE-bestanden kunnen worden bewerkt met behulp van het Citrix Streaming Profiler-programma dat wordt meegeleverd met de XenApp-software.

Programma's die PROFILE bestanden openen

Over PROFILE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .profile verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Citrix Application Profile beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.