Hoofd : Bestandsextensies : .srf Het dossier

.srf Bestandsextensie

Bestandstype1 Server Response File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

Wat is SRF file?

Bestand gebruikt door Visual Studio .NET-toepassingen en verwerkt door de ATL Server-engine; kan zowel statische HTML- als scripttags bevatten die dynamisch gegenereerde inhoud produceren wanneer de pagina wordt geladen.

Meer informatie

Het bestand "login.srf" wordt vaak gebruikt door beveiligde websites. Het verwerkt de gebruikersnaam en het wachtwoord van de gebruiker, stuurt een cookie naar de gebruiker terug naar de browser en stuurt de gebruiker door naar de beveiligde pagina.

Een SRF-pagina kan ook een "stencil" worden genoemd omdat deze mogelijk een sjabloon bevat tags die kunnen worden verwerkt door CHtmlStencil.

Programma's die SRF bestanden openen
Windows
Microsoft Visual Studio

Bestandstype2 LightWave Surface File

Ontwikkelaar NewTek
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.SRF optienummer2

3D-weergavebestand gemaakt door LightWave 3D, een modellerings- en weergavetoepassing; slaat de opties op die zijn geselecteerd in het venster Surface Editor, dat wordt gebruikt om het uiterlijk van een 3D-object te specificeren; gebruikt voor het opslaan en hergebruiken van presets.

Meer informatie

Surface-bestanden slaan informatie op zoals kleur, arcering, lichtkracht, speculariteit, glans en transparantie.

Programma's die SRF bestanden openen
Windows
NewTek LightWave 3D
Macintosh
NewTek LightWave 3D

Bestandstype3 Sony RAW Image

Ontwikkelaar Sony
Categorie Camera Raw-bestanden
Formaat Binary

.SRF optienummer3

Onbewerkte afbeeldingsindeling opgeslagen door Sony digitale camera's zoals de DSC-F828; slaat afbeeldingsgegevens op in een niet-gecomprimeerd formaat precies zoals het werd vastgelegd door de sensor van de camera; instellingen zoals kleurtemperatuur en belichting kunnen worden bewerkt nadat de afbeelding op een computer is opgeslagen.

Programma's die SRF bestanden openen
Windows
Adobe Photoshop
CyberLink PowerDirector
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
CyberLink PowerDVD
JRiver Media Center
CorelDRAW
Google Picasa
CyberLink PhotoDirector
Pholix PhotoPhilia
Corel AfterShot Pro
CyberLink Media Suite
Adobe Photoshop Elements
Linux
Corel AfterShot Pro
Macintosh
Adobe Photoshop
JRiver Media Center
Apple iPhoto
Google Picasa
Adobe Photoshop Elements 2019
CyberLink PhotoDirector
MacPhun ColorStrokes
Apple Aperture 3.5
Apple Photos
Corel AfterShot Pro
Adobe Photoshop Elements

Bestandstype4 Samsung Smart TV Recording File

Ontwikkelaar Samsung
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.SRF optienummer4

Een SRF-bestand is een video-opnamebestand gemaakt door bepaalde Samsung Smart TV's. Het bevat inhoud, zoals een tv-programma of film, opgenomen op de tv. SRF-bestanden zijn gecodeerd en kunnen alleen worden geopend door de Samsung Smart TV waarmee ze zijn gemaakt.

Meer informatie

Samsung Smart TV's worden door sommige gebruikers gebruikt als persoonlijke videorecorders (PVR's) om digitale video op te nemen op een USB-flashstation. De tv's versleutelen SRF-bestanden vanwege problemen met Digital Rights Management (DRM) om te beschermen tegen illegaal delen van opgenomen inhoud van de tv.

Programma's die SRF bestanden openen
Windows
No known program
Linux
No known program
Macintosh
No known program

Bestandstype5 Surfer Project File

Ontwikkelaar Golden Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.SRF optienummer5

Projectbestand gemaakt door Surfer, een contour-, gridding- en 3D-oppervlakterappingprogramma; slaat de gegevens op die worden gebruikt om een visualisatie te genereren, evenals de visualisatie zelf; gebruikt door wetenschappers en ingenieurs om visuals te creëren voor analyse, publicatie en presentatie.

Meer informatie

OPMERKING: SRF-bestanden zijn voorwaarts compatibel tussen versies, maar niet achterwaarts compatibel.

Programma's die SRF bestanden openen
Windows
Golden Software Surfer

Bestandstype6 Smaart Spectrum File

Ontwikkelaar Rational Acoustics
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.SRF optienummer6

Een SRF-bestand is een gegevensbestand gemaakt door Rational Acoustics Smaart, een programma dat door audiotechnici en technici wordt gebruikt om de akoestiek van een omgeving te meten en analyseren. Het bevat een statische "momentopname" van live spectrummetingen, die bestaan uit een meetsignaal (de uitvoer van een apparaat) en een ingangssignaal dat ter referentie wordt gebruikt. SRF-bestanden slaan ook spectruminstellingen op, zoals de frequentieschaal van de grafiek, de plakhoogte van de spectrograaf en de RTA-weergave-instellingen.

Meer informatie

SRF-bestand geopend in Rational Acoustics Smaart v8

Met behulp van spectrummetingen kunnen gebruikers een of meer invoerkanalen analyseren. De metingen worden in realtime als een grafiek weergegeven. Deze grafieken kunnen worden vastgelegd door Capture of Capture All te selecteren in de gegevensbalk in de weergave "Spectrum". Gemeten spectrummetingen worden opgeslagen in het SRF-bestand.

SRF-bestanden worden standaard in de volgende map geplaatst:

Documenten \ Smaart v8 \ Traces \ Spectrum \ Sessiegegevens

U kunt ze van deze locatie verplaatsen. De spectrummetingen die zijn opgeslagen in de SRF-bestanden die worden verplaatst, worden echter niet meer weergegeven in Smaart.

Rational Acoustics Met Smaart kunnen audiciens geluidssystemen analyseren en problemen diagnosticeren. Het wordt gebruikt op verschillende locaties, zoals stadions, concertzalen en kerken. De naam van het programma is een acroniem, wat staat voor System Measurement Acoustic Analysis Realtime Tool (SMAART).

OPMERKING: SRF-bestanden werden geïntroduceerd met versie 8 van Smaart en vervangen REF-bestanden die door eerdere versies werden gebruikt van Smaart.

Programma's die SRF bestanden openen

Bestandstype7 Steinberg Resource File

Ontwikkelaar Steinberg Media Technologies
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

.SRF optienummer7

Huidbestand gebruikt door Steinberg Cubase, een toepassing voor het opnemen van meerdere sporen; slaat een archief van bitmapafbeeldingen op evenals de locaties van de bitmaps op de gebruikersinterface van Cubase; gebruikt voor het wijzigen van het uiterlijk van zowel de toepassing als de bijbehorende plug-ins.

Meer informatie

Voor Windows-installaties worden SRF-bestanden meestal opgeslagen in de map skins in de installatiemap van de Cubase-toepassing. Voor Mac OS X zijn ze meestal te vinden in de map Inhoud / Bronnen van de toepassingsbundel. SRF-bestanden worden opgeslagen in een eigen indeling en hebben vaak de naam skin.srf.

Programma's die SRF bestanden openen
Windows
Steinberg Cubase
Macintosh
Steinberg Cubase

Over SRF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .srf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Steinberg Resource File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.