Hoofd : Bestandsextensies : .sth Het dossier

.sth Bestandsextensie

Bestandstype1 Lotus Domino Stash File

Ontwikkelaar IBM
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is STH file?

Beveiligd bestand dat het wachtwoord opslaat voor een Lotus Domino-sleutelhanger ( .KYR ) bestand; automatisch gegenereerd wanneer de sleutelhanger van de server is gemaakt; opgeslagen met dezelfde naam als het sleutelringbestand; moet worden opgeslagen in zowel de Notes-gegevensdirectory van de clientcomputer als in de Domino-directory van de server.

Programma's die STH bestanden openen

Bestandstype2 SampleTank User Preset Data File

Ontwikkelaar IK Multimedia
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.STH optienummer2

Vooraf ingesteld gegevensbestand gemaakt door SampleTank, een toepassing waarmee u geluidssamples kunt maken; bevat de instrumentnaam en beschrijving van het door de gebruiker ingestelde .STIP -bestand; gemaakt met .STI en .STW bestanden; moet in dezelfde map blijven als de bijbehorende STI-, STW- en STIP-bestanden; niet bedoeld om handmatig te worden geopend.

Meer informatie

Voor elk gemaakt STIP-bestand wordt een STH-, STI- en STW-bestand gemaakt. Elk van de drie bestanden bevat gegevens waaruit de STIP put.

Om een STH-bestand te maken, bewerkt u uw geluid in de applicatie, klikt u op OPSLAAN in het gebied User Preset, geeft u uw geluid op, klikt u op OK, dit creëert een STIP-bestand dat ook het STH-bestand maakt en zich in de map van zijn "oudergeluid" bevindt.

De verwante STH-, STI-, STW- en STIP-bestanden zullen alle naar hetzelfde instrument worden genoemd. Je STH zal er zo uitzien: [instrumentnaam] .sth.

Programma's die STH bestanden openen
Windows
IK Multimedia SampleTank
Macintosh
IK Multimedia SampleTank

Over STH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sth verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SampleTank User Preset Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.