Hoofd : Bestandsextensies : .stw Het dossier

.stw Bestandsextensie

Bestandstype1 StarOffice Document Template

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Tekstbestanden
Formaat Binary

Wat is STW file?

Documentsjabloon oorspronkelijk gemaakt door StarOffice, de voorganger van Apache OpenOffice; gebruikt een oudere softwarebestandsindeling voordat Apache OpenOffice de nieuwere .ODT OpenDocument-indeling heeft aangenomen; gebruikt voor het schrijven van .SDW documenten van dezelfde sjabloon.

Meer informatie

Het STW-formaat wordt gebruikt door StarOffice 6 en Apache OpenOffice versie 1. Apache OpenOffice 2 en later het ODT-formaat.

OPMERKING: Apache OpenOffice was voorheen bekend als OpenOffice.org.

Programma's die STW bestanden openen
Windows
AbiSource AbiWord
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
AbiSource AbiWord
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Bestandstype2 STATISTICA Workbook

Ontwikkelaar StatSoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.STW optienummer2

Gegevensbestand gemaakt door STATISTICA data-analyse software; een ActiveX-container die alle documenten beheert die door een STATISTICA-project worden gebruikt, zoals tabellen en grafieken; kan ook andere ActiveX-compatibele documenten bevatten, zoals Microsoft Word-documenten en Excel-spreadsheets.

Programma's die STW bestanden openen
Windows
StatSoft STATISTICA

Bestandstype3 SampleTank User Preset Data File

Ontwikkelaar IK Multimedia
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.STW optienummer3

Vooraf ingesteld gegevensbestand gemaakt door SampleTank, een toepassing voor het maken van geluidsmonsters; gemaakt met .STH en .STI bestanden; bevat de instrumentgolfvormen voor audio-uitvoer voor het Instrument User Preset .STIP -bestand; moet zich in dezelfde map bevinden als de gerelateerde STH-, STI- en STIP-bestanden; niet bedoeld om handmatig te worden geopend.

Meer informatie

Voor elk gemaakt STIP-bestand wordt een STH-, STI- en STW-bestand gemaakt. Elk van de drie bestanden bevat gegevens waaruit de STIP put.

Om een STW-bestand te maken, bewerkt u uw geluid in de applicatie, klikt u op OPSLAAN in het gebied User Preset, geeft u uw geluid op, klikt u op OK, dit creëert een STIP-bestand dat ook het STW-bestand maakt en zich in de map van zijn "oudergeluid" bevindt.

De verwante STH-, STI- en STIP-bestanden zullen alle naar hetzelfde instrument worden genoemd. Als je instrument "Klarinet" wordt genoemd, dan zal je STW-bestand er als volgt uitzien: Clarinet.stw.

Programma's die STW bestanden openen
Windows
IK Multimedia SampleTank
Macintosh
IK Multimedia SampleTank

Over STW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .stw verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SampleTank User Preset Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.