Hoofd : Bestandsextensies : .sti Het dossier

.sti Bestandsextensie

Bestandstype1 StarOffice Presentation Template

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is STI file?

presentatiesjabloon oorspronkelijk gemaakt door StarOffice, de voorganger van Apache OpenOffice; gebruikt voor het maken van presentaties met een soortgelijk ontwerp; bevat vaak een vooraf opgemaakte kop- en voettekst voor de titeldia en inhouddia's.

Meer informatie

Apache OpenOffice gebruikt nu .OTP OpenDocument-bestanden voor spreadsheetsjablonen. Apache OpenOffice kan echter nog steeds oudere STI-bestanden openen.

OPMERKING: Apache OpenOffice was eerder bekend als OpenOffice.org.

Programma's die STI bestanden openen
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Bestandstype2 SampleTank User Preset Data File

Ontwikkelaar IK Multimedia
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.STI optienummer2

Vooraf ingesteld gegevensbestand gemaakt door SampleTank, een toepassing voor het maken van geluidsmonsters; bevat de instrumentprogrammagegevens voor het Instrument User Preset .STIP bestand; bevat paden naar audiobestanden waarnaar wordt verwezen, zoals .AIF ; gemaakt met .STH en .STW bestanden; moet in dezelfde map blijven als de gerelateerde STH-, STW- en STIP-bestanden; niet bedoeld om handmatig te worden geopend.

Meer informatie

Voor elk gemaakt STIP-bestand wordt een STH-, STI- en STW-bestand gemaakt. Elk van de drie bestanden bevat gegevens waaruit de STIP put.

Om een STI-bestand te maken, bewerkt u uw geluid in de applicatie, klikt u op OPSLAAN in het gebied User Preset, geeft u uw geluid op, klikt u op OK, dit creëert een STIP-bestand dat ook het STI-bestand maakt en zich in de map met zijn "oudergeluid" bevindt.

De verwante STI-, STH-, STW- en STIP-bestanden zullen allemaal naar hetzelfde instrument worden genoemd. Als je instrument "Trompet" wordt genoemd, dan zal je STI-bestand er als volgt uitzien: Trumpet.sti.

Programma's die STI bestanden openen
Windows
IK Multimedia SampleTank
Macintosh
IK Multimedia SampleTank

Over STI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sti verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SampleTank User Preset Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.