Hoofd : Bestandsextensies : .str Het dossier

.str Bestandsextensie

Bestandstype1 PlayStation Video Stream

Ontwikkelaar Sony
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is STR file?

indeling van het videobestand gebruikt door PlayStation-videospellen; vaak gebruikt voor het opslaan van Full Motion Video (FMV) -clips; kan van een PlayStation-schijf worden geript en op een computer worden afgespeeld met behulp van een ondersteunende videospeler.

Programma's die STR bestanden openen

Bestandstype2 X-Plane Object String File

Ontwikkelaar Laminar Research
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.STR optienummer2

Objectstringbestand gebruikt door X-Plane, een professionele vluchtsimulator; bevat data die de plaatsing van objecten in de simulator definieert.

Meer informatie

Het STR-bestand gebruikt de standaard X-Plane-indeling, die bestaat uit een koptekst en opdrachten waarmee verschillende aspecten van de objecten en hun plaatsing op de lijn worden gedefinieerd. De STR-indeling maakt gebruik van objectstrings, dit zijn objecten die langs een bezier-curve worden geplaatst. Het bestand is ontworpen om objecten in de X-Plane simulator te plaatsen, maar wordt voornamelijk gebruikt om taxibanen op de luchthaven te bouwen.

Programma's die STR bestanden openen
Windows
X-Plane
Linux
X-Plane
Macintosh
X-Plane

Bestandstype3 dBASE Structure List Object File

Ontwikkelaar dataBased Intelligence
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.STR optienummer3

Tekstbestand dat de structuur van een dBASE-database definieert; bevat een lijst met alle objecten die kunnen worden opgenomen in het databasebestand; bevat het aantal, de namen en de breedten van elk veld in de database.

Meer informatie

STR-bestanden kunnen door dBASE worden gebruikt om gedrukte archiefindextabellen te maken of om de structuur van elke tabel te documenteren.

Programma's die STR bestanden openen
Windows
dBase

Bestandstype4 Kingsoft Strings File

Ontwikkelaar Kingsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.STR optienummer4

Strings-bestand gebruikt door WPS Office (voorheen bekend als Kingsoft Office), een kantoorpakket met de toepassingen Writer, Spreadsheets en Presentation; bevat informatie die wordt gebruikt om de interface van de app te configureren, waaronder de plaatsing en het uiterlijk van vormen, deelvensters en randen; definieert ook de weergave van tekst die wordt weergegeven in de titels van het venster, knoppen, menuteksten en andere interface-elementen.

Meer informatie

OPMERKING: Het STR-bestand bevindt zich in de volgende map: / Kingsoft / WPS Office / Office [versie] / mui / default / tips

Programma's die STR bestanden openen
Windows
Kingsoft WPS Office

Bestandstype5 Windows Screensaver File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.STR optienummer5

Screensaver gebruikt door Windows-computers; bevat animaties, afbeeldingen, tekst of bewegende patronen die het scherm vullen wanneer de computer gedurende een bepaalde tijd inactief is geweest; kan worden geselecteerd in het regelpaneel Displays.

Meer informatie

De meeste screensavers hebben een .SCR -extensie.

Programma's die STR bestanden openen
Windows
Used by the Windows operating system
Opera
Linux
Opera
Macintosh
Opera

Bestandstype6 BFME2 Strings File

Ontwikkelaar Electronic Arts
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.STR optienummer6

Bestand gebruikt door Lord of the Rings (LOTR): Battle for Middle Earth II (BFME2), een real-time strategiespel dat is gebaseerd op de LOTR-boeken en films; opgeslagen in een indeling zonder opmaak en bevat tekenreeksen met knopinfo, ondertitels voor het filmpje en andere tekstuele gegevens.

Programma's die STR bestanden openen

Over STR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .str verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype BFME2 Strings File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.