Software : Kingsoft : Kingsoft WPS Office

Kingsoft WPS Office

Versie
2016
Platform
Licentie Freeware

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ondersteunt populaire Microsoft Office-bestandsindelingen
  • Biedt document-, presentatie- en spreadsheetbewerkingsmogelijkheden
  • Staat conversie van PDF-bestanden naar DOC / DOCX-bestanden toe

Kingsoft WPS Office is een kantoorsuite die wordt gebruikt voor het maken en bewerken van documenten, spreadsheets en presentaties. De kantoorsuite bestaat uit drie productiviteitstoepassingen:

Deze programma's, die afzonderlijk worden geïnstalleerd, zijn vergelijkbaar met de Word-, PowerPoint- en Excel-toepassingen die worden aangeboden in Microsoft Office.

Writer is WPS Office-tekstverwerker die verschillende documenten ondersteunt, zoals .WPS , .WPT , .DOCX , .DOC , .DOTX , en .RTF documenten. U kunt vanuit het niets documenten maken of kiezen uit een van hun vele sjablonen. Writer biedt functies voor het bewerken van rijke tekst en documentopmaak en wordt geleverd met verschillende hulpmiddelen, waaronder spellingcontrole, aantal woorden, thesaurus en invoegtoepassingen. Writer ondersteunt ook .PDF bestanden, zodat u ze kunt splitsen en samenvoegen of ze kunt converteren naar DOC- of DOCX-bestanden.

Presentatie is de toepassing van WPS Office voor het maken van presentaties. het ondersteunt .DPS , .DPT , .PPT en .PPTX bestanden en stelt u in staat om een geheel nieuwe presentatie of een presentatie-sjabloon te maken. U kunt een dia ontwerpen door thema's toe te passen, lettertypen en kleuren te kiezen en afbeeldingen, video, audio, grafieken, tabellen, vergelijkingen en vormen in te voegen. Je kunt ook overgangen toevoegen, sprekernotities maken en dia-tijden repeteren voor presentatiedoeleinden.

Spreadsheets is het programma van WPS Office voor het werken met spreadsheets die .ET , .ETT , .XLS ,% li_nk ondersteunen % en .XLSX bestanden. De applicatie wordt geleverd met verschillende sjablonen voor facturering, tracker, budget, kalender en zakelijke spreadsheet en financiën, zodat u snel van start kunt gaan. U kunt verschillende diagrammen, vormen, symbolen, vergelijkingen en tabellen invoegen. Met spreadsheets kunt u ook verschillende financiële, logische, datum- en tijdfuncties, opzoek- en referentiewijzigingen, wiskundige en trig- en tekstfuncties invoegen.

WPS Office is gratis beschikbaar, maar kan worden gekocht als premium of zakelijke versie met meer mogelijkheden. Het is ook beschikbaar als een app voor Android-apparaten. De suite is een hoogwaardig alternatief voor Microsoft Office dat populaire Office XML-indelingen ondersteunt en biedt een interface die lijkt op Office. Kingsoft WPS Office is ook gratis beschikbaar, wat zelden voorkomt voor de functionaliteit die het biedt en het een goede optie maakt voor Windows-gebruikers die populaire kantoorindelingen willen maken, bekijken, bewerken en opslaan.

Bijgewerkt: 13 oktober 2016

▶ Primaire bestandsextensie

.wps – Kingsoft Writer Document

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Kingsoft WPS Office 2016

Ondersteunde bestandstypes
.DPS Kingsoft Presentation File
.ETT Kingsoft Spreadsheets Template
.WPT Kingsoft Writer Template
.XLSX Microsoft Excel Open XML Spreadsheet
.DOC Microsoft Word Document
.ET Kingsoft Spreadsheets File
.KUIP Kingsoft Office Personalization File
.CSV Comma Separated Values File
.PPTX PowerPoint Open XML Presentation
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.PPT PowerPoint Presentation
.RTF Rich Text Format File
.DPT Kingsoft Presentation Template
.XLS Excel Spreadsheet
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.STR Kingsoft Strings File
.DSC Kingsoft Design Science Equation File