Hoofd : Bestandsextensies : .sys Het dossier

.sys Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows System File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Text and Binary

Wat is SYS file?

Een SYS-bestand is een systeembestand dat wordt gebruikt door Microsoft DOS- en Windows-besturingssystemen. Het bevat systeeminstellingen en variabelen, evenals functies die worden gebruikt om het besturingssysteem uit te voeren. SYS-bestanden worden vaak gebruikt om apparaatstuurprogramma's en andere kernfuncties van Windows op te slaan.

Meer informatie

Enkele voorbeelden van SYS-bestanden zijn:

Programma's die SYS bestanden openen
Windows
Microsoft Windows
Macintosh
Parallels Desktop for Mac

Bestandstype2 Motorola Driver File

Ontwikkelaar Motorola
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.SYS optienummer2

Apparaatstuurprogramma dat wordt gebruikt door mobiele telefoons van Motorola; laat de telefoon communiceren met de computer en bestanden overbrengen van en naar het apparaat; meestal geïnstalleerd met de installatie-cd van de software die bij de mobiele telefoon is geleverd.

Meer informatie

Voorbeeld Motorola-stuurprogramma's bevatten de apparaatcontroller "m56pci.sys" en het bestand "p2k.sys", waarmee het P2Kman-programma bestanden van Motorola Vxxx-gsm's kan uploaden en downloaden.

Programma's die SYS bestanden openen
Windows
Opera
Used by the operating system
Linux
Opera
Macintosh
Opera

Over SYS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sys verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Motorola Driver File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 10.03.2020:
Hoi! Was aan het zoeken naar het onderwerp dat aan mij was toegewezen, de bestandsextensie .SYS. Ik was er niet echt bekend mee. Deze site heeft een uitgebreide uitleg over wat het .SYS-bestandsformaat is en hoe het werkt. Het biedt ook informatie over hoe u handmatig een apparaatstuurprogramma bijwerkt met Apparaatbeheer... Lees verder