Hoofd : Bestandsextensies : .xms Het dossier

.xms Bestandsextensie

Bestandstype1 Music Studio Project

Ontwikkelaar Alexander Gross
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

Wat is XMS file?

Project gemaakt en gebruikt door Music Studio, een iOS-app voor productie van muziek; bevat muziekprojectinformatie, waaronder audiotracks, songparameters, toetsenbordindeling, effectinstellingen, metronoominstellingen en interface-instellingen.

Meer informatie

Hoewel het XMS-bestand veel instellingen bevat, slaat het geen voorkeuren op vanuit het scherm "Setup". Het XMS-formaat is een eigen indeling die niet door een andere toepassing kan worden geopend.

Programma's die XMS bestanden openen

Bestandstype2 XMS-Tracker Music Module

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.XMS optienummer2

Muziekmodule gebruikt door XMS-Tracker, een programma voor audiotracks; bevat geluidssamples en nootpatronen; vergelijkbaar met het .MOD bestand van Amiga Systems.

Meer informatie

Het XMS Tracker-programma en het XMS-formaat waren vergelijkbaar met het populaire Amusic-programma en -formaat. De XMS-Tracker is niet langer ontwikkeld.

Programma's die XMS bestanden openen
Windows
XMS-Tracker

Over XMS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xms verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype XMS-Tracker Music Module beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.