Hoofd : Bestandsextensies : .thmx Het dossier

.thmx Bestandsextensie

Bestandstype Office 2007 Theme File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

.THMX optienummer

Thema dat kan worden toegepast op een document of presentatie die is gemaakt met Microsoft Office 2007 of hoger; bevat voorgedefinieerde kleuren, lettertypen en opmaak; meestal gebruikt als een sjabloon voor het maken van meerdere bestanden met een vergelijkbare look en feel.

Meer informatie

In tegenstelling tot eerdere versies van MS Office, kan een enkel Office 2007-thema worden toegepast op Microsoft PowerPoint-, Word- en Excel-documenten. Dit maakt het mogelijk om een uniform uiterlijk te creëren voor meerdere typen documenten.

Aangepaste thema's kunnen worden opgeslagen door "Meer ..." te selecteren in het deelvenster Themakroep en vervolgens "Huidig thema opslaan" te kiezen. Opgeslagen thema's kunnen worden geladen vanuit de Themagroep op het tabblad Pagina-indeling van Word, Excel en PowerPoint. OPMERKING: THMX-bestanden worden ook gebruikt door Microsoft SharePoint voor het instellen van thema's.

Programma's die THMX bestanden openen
Windows
Microsoft Word 2016
Microsoft Office
Microsoft Excel 2016
Microsoft PowerPoint 2016
Microsoft SharePoint
Microsoft Excel
Microsoft Word
Microsoft PowerPoint
Macintosh
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac
Microsoft PowerPoint for Mac

Over THMX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .thmx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Office 2007 Theme File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.