Hoofd : Bestandsextensies : .trx_dll Het dossier

.trx_dll Bestandsextensie

Bestandstype Windows Startup File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.TRX_DLL optienummer

Bestand gebruikt door het Windows-besturingssysteem dat helpt .DLL bestanden uit te voeren; laadt bestanden die nodig zijn om Microsoft Windows en andere Windows-programma's uit te voeren; als een TRX_DLL-bestand corrupt is of ontbreekt, kan Windows een fout veroorzaken of start het niet.

Meer informatie

TRX_DLL-bestanden kunnen worden weergegeven als ONINTL.DLL.trx_dll of STINTL.DLL.trx_dll, die worden geproduceerd wanneer fouten worden aangetroffen. Dit kan resulteren in een kortere reactietijd van het systeem of bevriezing of crash van de computer. TRX_DLL-fouten kunnen het gevolg zijn van virussen en kwaadaardige spyware.

Gemeenschappelijke TRX_DLL bestandsnamen

ENVELOPR.DLL.trx_dll - Windows-systeembestand waarnaar wordt verwezen bij het uitvoeren van DLL-bestanden die aangeven welke bibliotheken in het geheugen moeten worden geladen.

Programma's die TRX_DLL bestanden openen

Over TRX_DLL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .trx_dll verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Startup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.