Hoofd : Bestandsextensies : .vlt Het dossier

.vlt Bestandsextensie

Bestandstype1 WinVault File Archive

Ontwikkelaar WinVault
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

Wat is VLT file?

Veilige containerindeling (ook wel "kluis" genoemd) die gegevens opslaat die zijn gecodeerd met AES-codering; nadat bestanden zijn toegevoegd aan de kluis, is het bestand beveiligd met een wachtwoord; kan geopend worden door WinVault's Bestand → Uittreksel optie te gebruiken en het juiste wachtwoord te geven.

Programma's die VLT bestanden openen
Windows
WinVault

Bestandstype2 VLC Media Player Skin File

Ontwikkelaar VideoLAN
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Zip

.VLT optienummer2

Huidbestand gebruikt door VLC mediaspeler, een multimedia afspeelprogramma; bevat .PNG bestanden, .TTF font-bestanden, en een .XML bestand dat de structuur en lay-out van de skin beschrijft; maakt gebruik van PNG-afbeeldingen voor logo's, achtergronden en afbeeldingen van de verschillende toestanden van programmabesturingen; kan worden opgeslagen met .ZIP of .TAR.GZ compressie-indelingen.

Meer informatie

VLC media player skins kunnen worden gemaakt en bewerkt met de VLC Skin Editor. Aangezien VLT-bestanden in een Zip-indeling zijn opgeslagen, kunt u bovendien hun extensie hernoemen naar ".zip" en deze openen met een Zip-decompressieprogramma. Hier kunt u de inhoud van de skin handmatig wijzigen en vervolgens opnieuw verpakken als een gecomprimeerd VLT-bestand. OPMERKING: VLT-bestanden werken alleen met de Windows- en Linux-versies van de VLC-mediaspeler. Ze werken niet met de Mac OS X-versie. Verschillende VLC media player skins zijn beschikbaar op de website van VideoLAN.

Programma's die VLT bestanden openen
Windows
VideoLAN VLC media player
Linux
VideoLAN VLC media player
VideoLAN VLC Skin Editor
Macintosh
VideoLAN VLC media player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Over VLT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vlt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype VLC Media Player Skin File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.