Hoofd : Bestandsextensies : .vox Het dossier

.vox Bestandsextensie

Bestandstype1 Dialogic Voice Audio File

Ontwikkelaar Dialogic
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is VOX file?

Audiobestand gecodeerd in Dialogic's ADPCM (VOX) -formaat, een formaat dat wordt gebruikt voor het opslaan van menselijke spraakaudio; slaat gedigitaliseerde spraakdata op met een lage snelheid; maakt de grootte van de audiogegevens klein terwijl de duidelijkheid behouden blijft; gebruikt door computertelefonie.

Programma's die VOX bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
NCH Switch
SoX
Adobe Audition
MAGIX Sound Forge Pro
Xentec Vox Studio
Linux
SoX
Macintosh
NCH Switch
SoX
Adobe Audition
Dekorte.com SoundConverter

Bestandstype2 Voxlap Voxel Model File

Ontwikkelaar Ken Silverman
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.VOX optienummer2

3D-model gemaakt in het Voxel-formaat (kortweg "VOX"), een blokkerig 3D-formaat dat wordt gebruikt door de Voxlap-game-engine; slaat de geometrie op voor een spelobject, zoals een personage, een gebouw of een wapen; voor gebruik voor het maken van videospelmodellen en kan worden bewerkt met het Slab6-programma.

Meer informatie

De Voxlap-engine is gemaakt door Ken Silverman en is gratis beschikbaar. Het is gebruikt voor het maken van spellen zoals Ace of Spades, die .KV6 bestanden gebruikt die zijn gebaseerd op het VOX-formaat.

OPMERKING: een voxel (wat staat voor "volumetrische pixel") is een pixel weergegeven als een kubus in de 3D-ruimte. Voxel-modellen zien er daarom uit alsof ze zijn gebouwd met LEGO-blokken wanneer ze worden gerenderd. Het Voxlap VOX-formaat is een van de vele verschillende voxel-indelingen.

Programma's die VOX bestanden openen

Over VOX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vox verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Voxlap Voxel Model File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.