Hoofd : Bestandsextensies : .wdgt Het dossier

.wdgt Bestandsextensie

Bestandstype1 Dashboard Widget

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat Zip

Wat is WDGT file?

Widget gebruikt door het Dashboard in Mac OS X 10.4 en hoger; bevat een klein programma zoals een klok, een kalender, een woordenboek-woordzoeker, een weerbericht of een rekenmachine; gebruikt als het formaat voor het distribueren van widgets en kan dubbel worden geklikt om de widget op het dashboard te installeren.

Meer informatie

WDGT-bestanden worden opgeslagen met .ZIP -compressie. De gecomprimeerde container kan afbeeldingen, HTML-bestanden, JavaScript-bestanden ( .JS ), .CSS stijlen en andere webgebaseerde gegevens bevatten.

Programma's die WDGT bestanden openen
Macintosh
Apple OS X

Bestandstype2 Opera Widget

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.WDGT optienummer2

Klein op het web gebaseerd programma dat op uw bureaublad kan worden uitgevoerd met behulp van de Opera-webbrowser versie 9 of hoger.

Programma's die WDGT bestanden openen
Windows
Opera
Linux
Opera
Macintosh
Opera

Bestandstype3 Adobe Captivate Widget File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.WDGT optienummer3

Een WDGT-bestand is een componentbestand dat wordt gebruikt door Adobe Captivate, een multimedia-publicatieprogramma dat vaak wordt gebruikt om eLearning-producten te maken. Het bevat een plugbare module of "widget" die kan worden ingevoegd in Captivate-projecten ( .CPTX bestanden). WDGT-bestanden worden gebruikt voor het maken van herbruikbare componenten, zoals cirkeldiagrammen of invoerformulieren.

Meer informatie

Widgets kunnen een van de drie typen zijn:

Programma's die WDGT bestanden openen
Windows
Adobe Captivate
Macintosh
Adobe Captivate

Over WDGT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wdgt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Captivate Widget File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.