Hoofd : Bestandsextensies : .wks Het dossier

.wks Bestandsextensie

Bestandstype1 Lotus 1-2-3 Spreadsheet

Ontwikkelaar IBM
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Binary

Wat is WKS file?

Spreadsheetbestand gemaakt door Lotus 1-2-3; slaat gegevens op in een raster van cellen, dat formules, alfanumerieke tekst of getalswaarden kan bevatten en is geordend op rijen en kolommen.

Meer informatie

WKS-bestanden worden gebruikt in Lotus 1-2-3 versie 1.0.

OPMERKING: Excel 2007 en later openen mogelijk Lotus WKS-bestanden niet.

Programma's die WKS bestanden openen
Windows
Gnumeric
Microsoft Excel
IBM Collaboration Solutions
Corel Quattro Pro
Linux
Gnumeric
Macintosh
Planamesa NeoOffice
Microsoft Excel for Mac

Bestandstype2 Works Spreadsheet

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Binary

.WKS optienummer2

Spreadsheet gemaakt door versie 4.x en 2000 van Microsoft Works, een spreadsheet-toepassing; bevat gegevens die zijn georganiseerd in rijen en kolommen; kan ook formules, grafieken, grafieken en andere informatie bevatten.

Meer informatie

Microsoft Works (ook "MS Works") is een gestroomlijnde versie van MS Office en bevat niet alle functies die beschikbaar zijn in de Office-programma's. MS Works werd stopgezet in 2008 en werd later vervangen door Microsoft Office Starter Edition.

OPMERKING: Microsoft Excel 2003 en eerder konden WKS-bestanden openen, maar ondersteuning voor het WKS-formaat werd verwijderd in Excel 2007. Echter, Excel kan nog steeds gegevens uit een WKS-bestand importeren zonder de opmaak.

Programma's die WKS bestanden openen
Windows
Microsoft Works
Microsoft Excel
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Over WKS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wks verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Works Spreadsheet beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.