Hoofd : Bestandsextensies : .wow Het dossier

.wow Bestandsextensie

Bestandstype1 Grave Composer Music Module

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is WOW file?

Gebruik van de audiomoduul door de audiotracker van Grave Composer, een ouder trackingprogramma voor op DOS gebaseerde pc's; ook bekend als "Mod's Grave;" kan maximaal 8 kanalen bevatten.

Programma's die WOW bestanden openen
Windows
OpenMPT

Bestandstype2 SparkMaker 3D Print File

Ontwikkelaar WOW Innovation Technology
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.WOW optienummer2

Een WOW-bestand bevat instructies voor het afdrukken van een 3D-model met een SparkMaker 3D-printer. WOW-bestanden worden door Spark Studio gemaakt en op een SD-kaart opgeslagen.

Meer informatie

De Spark Studio-software accepteert .STL bestanden en stelt de gebruiker in staat om aanpassingen aan te brengen en afdrukparameters in te stellen. De software verdeelt het model vervolgens en exporteert het naar een WOW-bestand voor gebruik met de printer. Het bestand dat moet worden afgedrukt, moet print.wow heten.

OPMERKING: SparkMaker-printerfirmware-updatebestanden gebruiken ook de WOW-extensie.

Gemeenschappelijke WOW bestandsnamen

print.wow - Een bestand met een afdrukbaar 3D-model voor een SparkMaker 3D-printer.

Programma's die WOW bestanden openen
Windows
Spark Studio
Macintosh
Spark Studio

Over WOW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wow verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SparkMaker 3D Print File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.