Hoofd : Bestandsextensies : .xaf Het dossier

.xaf Bestandsextensie

Bestandstype1 3ds Max XML Animation File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat XML

Wat is XAF file?

XML-bestand gemaakt door de 3ds Max modellerings- en animatiesoftware; bevat bewegingsinformatie voor een tweevoeter, een model met twee voeten; stelt modelbouwers in staat om menselijke en schepselbewegingen nauwkeurig vast te leggen voor videogames, films en andere 3D-animaties.

Meer informatie

XAF-bestanden kunnen opnieuw worden gebruikt op modellen met meerdere tweevoeters. Ze kunnen ook worden opgenomen in een mix van 3ds Max Motion Mixer ( .MIX -bestand), waarmee animators een animatie op een tijdlijn met meerdere sporen kunnen samenstellen.

Programma's die XAF bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max

Bestandstype2 Affirm Deposition Transcript

Ontwikkelaar Web Depo
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.XAF optienummer2

Bestand gemaakt door de Affirm Transcript Editor, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van depositie-transcripties tijdens gerechtelijke procedures; slaat rijke tekst op en bevat de mondelinge getuigenis van een getuige die is opgenomen in de rechtszaal.

Meer informatie

XAF-bestanden stellen advocaten in staat digitaal bewijsmateriaal op te slaan tijdens een rechtszaak.

OPMERKING: Web Depo Affirm Transcript Editor is beëindigd en kan niet langer worden gedownload.

Programma's die XAF bestanden openen
Windows
Web Depo Affirm Transcript Editor

Bestandstype3 Cal3D XML Animation File

Ontwikkelaar Cal3D
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat XML

.XAF optienummer3

3D-animatiebestand gebruikt door Cal3D, een open-source toolkit gebruikt voor karakteranimatie; bewaart botbewegingen voor het skelet van het model, dat is gespecificeerd in een bestand .CSF of .XSF ; gebruikt voor het maken van realistische menselijke bewegingen.

Meer informatie

XAF-bestanden slaan animatiegegevens op in een XML-indeling, maar Cal3D-animatiegegevens kunnen ook in een binair formaat worden opgeslagen met .CAF bestanden.

Programma's die XAF bestanden openen

Over XAF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xaf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Cal3D XML Animation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.