Hoofd : Bestandsextensies : .xar Het dossier

.xar Bestandsextensie

Bestandstype1 Xara Xtreme Drawing

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is XAR file?

Vector-indeling gebruikt door Xara Xtreme en zijn voorgangers, Xara X, CorelXARA en Xara Photo & Grafisch ontwerper; ook gemaakt door Xara Designer Pro; kan worden gebruikt voor het bewerken van foto's, het maken van illustraties en het ontwikkelen van webafbeeldingen; voorheen bekend als het Flare-bestandsformaat.

Meer informatie

Xara werd in 2007 overgenomen door MAGIX. MAGIX bracht Xara Xtreme 5 uit als de opvolger van MAGIX Xtreme Photo & Graphic Designer en vervolgens Xara Photo & Graphic Designer 6 als de opvolger van Xara Xtreme 5.

Programma's die XAR bestanden openen

Bestandstype2 Extensible Archive Format File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

.XAR optienummer2

Gecomprimeerd bestand gemaakt in de Extensible Archive Format (XAR), een indeling die voornamelijk wordt gebruikt op Unix-gebaseerde systemen; bevat een of meer bestanden en kan al dan niet compressie bevatten; bevat een XML-headerindex, waarmee eenvoudig de inhoud van het archief kan worden doorzocht.

Meer informatie

XAR-bestanden kunnen worden geopend op een Unix-gebaseerd systeem met behulp van het hulpprogramma xar en de volgende opdracht:

xar -xf test.xar

Programma's die XAR bestanden openen
Windows
7-Zip
ConeXware PowerArchiver
Linux
xar
Macintosh
Incredible Bee Archiver

Bestandstype3 Excel Auto-Recovery File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Binary

.XAR optienummer3

Bestand gemaakt door Excel-programma voor automatische hersteldoeleinden; helpt bij het herstellen van spreadsheetgegevens wanneer onverwacht afsluiten van het programma plaatsvindt, of het nu om een stroomstoring gaat of om een programmafout; verborgen in Excel en alleen oppervlakken na een crash van het programma.

Programma's die XAR bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Macintosh
Microsoft Office

Over XAR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xar verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Excel Auto-Recovery File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.