Hoofd : Bestandsextensies : .xlb Het dossier

.xlb Bestandsextensie

Bestandstype1 Excel Toolbars File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

Wat is XLB file?

Bewaart aangepaste instellingen voor werkbalken (ook wel opdrachtbalken genoemd) gemaakt in Microsoft Excel; werkbalkinstellingen kunnen in Excel worden gewijzigd door "Werkbalken" in het menu Beeld te kiezen; het XLB-bestand slaat deze aangepaste instellingen op, inclusief welke werkbalken zichtbaar zijn, waar ze zich bevinden en welke opties beschikbaar zijn op elke werkbalk.

Meer informatie

XLB-bestanden en toestaan dat dezelfde werkbalkinstellingen worden overgebracht van de ene naar de andere computer of worden gebruikt door meerdere gebruikers. Ze worden meestal opgeslagen in de map [gebruikersnaam] \ Application Data \ Microsoft \ Excel.

Programma's die XLB bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Microsoft Excel
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac

Bestandstype2 OpenOffice.org Module Information File

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

.XLB optienummer2

Bestand gebruikt door OpenOffice.org, een gratis productiviteitssuite ontwikkeld door Oracle; bevat informatie over een componentbibliotheek of macro, die is geschreven in de OpenOffice.org Basic-taal en is opgeslagen in een .XBA -bestand.

Meer informatie

XLB-bestanden worden gebruikt met de andere bibliotheekbestanden voor het laden van modules. Ze worden opgeslagen met behulp van XML-indeling en gebruiken de namen script.xlb en dialog.xlb.

OPMERKING: OpenOffice.org is in 2012 vervangen door Apache OpenOffice.

Programma's die XLB bestanden openen

Over XLB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xlb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype OpenOffice.org Module Information File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.